Ел Маестро: Ще бъде дълъг път
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вторият му период начело на ЦСКА започва кошмарно

Новият старши треньор на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро, сподели мнението си за изминалия мач със Сепси, който тимът му загуби с катастрофалното 0:4 и по този начин бе елиминиран от квалификационната фаза на Лигата на конференциите.

„Не трябва да забравяме двубоя, а да го анализираме. Много сме разочарование да сме елиминирани още в този кръг. Сепси беше по-добрият отбор и двата мача. Имаме много работа да свършим – в защита, в организацията, в предни позиции, физическата подготовка, характерът. Предстоят тежки времена. Няма какво друго да направим”, започна специалистът.

„Разбира се, след 0:1 винаги ще е почти невъзможно в такава ситуация. Започнахме с добра агресия, вярвахме, че можем да направим нещо. Първият гол променя всеки мач. Спряхме да тичаме при последните два гола, спряхме да играем.”

„Играехме с идентична тактика с първия мач, но имахме същите проблеми. Дълги топки, бяхме неорганизирани и несигурни. Явно не е имало достатъчно време. Това беше един от многото проблеми”, допълни той.

„Трябва да се върнем моментално на пътя на победите. Днес опитахме нещо радикално и различно с високата преса. Трябваше да започнем много рисково, не можехме да чакаме, защото изгубихме първия мач. Както винаги във футбола най-важен е резултатът. Трябва да спечелим още в неделя. Вярвам, че ще успеем и после стъпка по стъпка да подобрим различните елементи от представянето. Ще бъде дълъг път. Това трябва да направим”, завърши Ел Маестро.