София Запад излезе с позиция за инцидентите в Сектор Б
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Организацията се разграничи от нарушителите на реда

Фен организацията на Левски, София Запад, се разграничи от хулигански прояви по време на мача с Шкупи и заяви, че те са били атака срещу репутацията на фракцията. Припомняме, че десетина минути преди края на мача снощи между Левски и Шкупи в сектор Б се стигна до меле след хвърлени бомбички на пистата.

Ето го и официалното съобщение на София Запад:

“Скъпи левскари,

Обръщаме се към цялата синя общественост с цел да внесем малко яснота около създалата се ситуация в сектор Б по време на днешната среща от турнира на Лига на Конференциите.

За съжаление победата на любимия отбор остана на заден план заради възпламенените по пистата бомби.

Ние от клуб на привържениците на Левски “София Запад” се разграничаваме от случилото се и държим да подчертаем, че мигновено реагирахме срещу провокаторите в южната трибуна. Използваме думата провокатори, защото това не е самосиндикално решение на произволни елементи, а добре подготвен удар срещу репутацията на сектор Б и водещата в него организация.

До поръчителите и изпълнителните на това подривно любимия клуб действие искаме да изпратим следния апел:

“Това, което направихте, ще хвърли петно върху името на организацията ни, но за да е оцеляла толкова дълго под политически и полицейски репресии, ще пребъде и след тази недобре скалъпена партизанска сцена!

САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!

Сираков-ВЪН!”