Гриша Ганчев се срещнал с Ел Маестро – искал обяснение от наставника
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гриша Ганчев не бил останал доволен от слабата игра на ЦСКА срещу Лудогорец

В понеделник съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев се е срещнал с треньора на “армейците” Нестор Ел Маестро. Сръбският специалист е трябвало да обясни защо неговите възпитаници се представиха слабо за пореден път през есента и се стигна до поражение с 0:1 в дербито с Лудогорец, пише Мач Телеграф.

Първоначално Ганчев е обявил пред близки, че „червените“ са загубили злощастно. След като е премислил нещата, бизнесменът е променил мнението си за поражението от “зелените”. В дербито на “Армията” момчетата на Ел Маестро не успяха да отправят точен удар към вратата на съперника.

След загубата от Лудогорец тимът на ЦСКА се смъкна на трето място в класирането. И отстъпва по показатели, както на Черно море, така и Лудогорец. А това може да се окаже фатално за амбициите на тима за спечелването на титлата през 2024 г.

Срещата между Ганчев и Нестор Ел Маестро е била в понеделник в 17 часа. Показателното е, че е бил повикан единствено треньорът, а не целия щаб. Наставникът на “армейците” ще запази мястото си начело на тима и няма да бъде уволняван, каквито спекулации се появиха минути след последния съдийски сигнал на двубоя с Лудогорец.

Нестор Ел Маестро очевидно бе съкрушен от загубата в дербито в неделя, като не говори много и каза думите „Предпочитам да се прибера вкъщи”.