Маурисио Почетино е готов да размята метлата в Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Почетино е готов да даде зелена светлина за напускането на седем играчи на "сините" през зимата

Според медията Team Talk най-малко седем играчи потенциално биха могли да напуснат Челси през януари след одобрението на Маурисио Почетино. С подкрепата на собствениците на клуба, аржентинецът може да обнови отбора си и да изгради настоящия проект с мисъл за следващия сезон, тъй като настоящата кампания е голям провал за “сините”.

Челси озадачи мнозина с големите си разходи за играчи, откакто новите им собственици поеха управлението преди 18 месеца. Съобщава се, че “сините” са похарчили над един милиард паунда за нови играчи, като повечето от тях са под предпочитаната от клуба възраст 25 години. Има няколко изключения от това правило, но повечето се считат за подписи за бъдещето. Техният амбициозно изглеждащ проект обаче все още не е дал резултат.

Маурисио Почетино остана доста разочарован и направи красноречиви коментари след загубата на Челси от Евертън, заявявайки, че реалността в клуба в момента е битка за средата на класирането. За да променят нещо, “сините” ще се разделят с много играчи, които Почетино не смята да използва и не е доволен от тях.

Аржентинският специалист работи по селекцията на тима и се очаква отборът да привлече нови имена през януари. Клубът има належаща нужда от нов нападател, както и по-добри играчи на няколко други поста по терена.