Бетано стана официален спонсор на UEFA EURO 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бетинг компанията е официален партньор на Европейското първенство 2024

Хазартният оператор Betano, който е собственост на Kaizen Gaming, се похвали с голяма новина. Бетинг компанията, оперираща с голям успех в България, ще бъде официален спонсор на Европейското първенство през 2024 г. Така във водещия бетинг бранд Betano Bulgaria може да очаквате най-добрите предложения и оферти за залагания на Европейското първенство.

Големият турнир ще се проведе от 14 юни до 14 юли следващата година в Германия и ще събере най-добрите национални отбори на Стария континент, като наскоро приключиха и квалификациите за Евро 2024.

Партньорството на Бетано с УЕФА за Евро 2024 е историческо, тъй като за първи път първенството ще бъде официално спонсорирано от хазартен оператор. Привържениците на футбола ще имат невероятната възможност да преживеят Европейското в Германия на изцяло друго ниво. Не пропускайте страхотната възможност и се присъединете към голямото семейство на Betano. Очакват ви страхотни Бетано бонуси за Евро 2024 и това ще бъде само малка част от големия проет на хазартния оператор за финалите в Германия.

Джордж Даскалакис, основател и CEO на Kaizen Gaming, направи коментар на новото партньорство: “Изключително развълнувани сме от бъдещото партньорство между Betano и UEFA EURO 2024™. Тази колаборация е нова, историческа и не само е израз на нашата фундаментална страст по футбола, но и показва нашата отдаденост към това да предоставяме иновативно и изключително игрово изживяване. Щастливи сме да бъдем част от тази глобална футболна страст и гледаме напред към възможността да предоставим ангажиращо изживяване на футболните фенове, като съблюдаваме всички най-добри практики за отговорно залагане.”

Партньорството на Betano с Евро 2024 определено е радваща новина за любителите на футболни залагания у нас. Бетано е доказал своята коректност и богата гама от залози за мачовете по цял свят. Наистина за залагащите Евро 2024 в букмейкъра Бетано ще бъде страхотно преживяване.