Челси обмисля да си върне бразилски халф от Нотингам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси е готов да си върне 19-годишния бразилски дефанзивен полузащитник Андрей Сантос

Според журналиста Фабрицио Романо, Челси е готов да върне в клуба Андрей Сантос през предстоящия зимен трансферен прозорец. “Сините” не са доволни от сегашното положение на 19-годишния играч в Нотингам Форест. Клубът от Западен Лондон иска да прекрати договора му за наем по средата на сезона.

Андрей Сантос премина през редиците на Васко да Гама. Той стигна до първия им отбор през зимата на 2022 г. и се представи силно през следващите 12 месеца. Множество клубове от цяла Европа искаха да придобият услугите му, но Челси в крайна сметка спечели надпреварата и подписа със Сантос в началото на годината.

Клубът от “Стамфорд Бридж” го остави под наем в бразилския клуб за още шест месеца. Той се премести в Англия по-рано тази година. Въпреки че 19-годишният младеж е изключителен талант и има огромен потенциал, той не беше готов да бъде част от първия отбор на Челси. “Сините” взеха Мойсес Кайседо и Ромео Лавия през лятото, което наложи изпращането на Андрей Сантос под наем в Нотингам.

Бразилският халф е участвал само в два мача за Нотингам и нещата за него на “Сити Граунд” не вървят добре. Единственото му участие във Висшата лига дойде като смяна в последните седем минути на мача срещу Ливърпул. Тъй като Сантос не получава така необходимите минути, за да продължи прогреса си, Челси смята да го върне обратно на “Стамфорд Бридж” през зимата.