google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хосе Кордоба под въпрос за двубоя срещу "смърфовете", но пък Кристиян Димитров се завръща

Неприятна новина за треньора на Левски Николай Костов –  централният бранител Хосе Кордоба е с травма и може да не бъде на линия за важния мач с Локомотив Пловдив.

Националът на Панама е твърд титуляр в сърцето на отбраната на столичния гранд и липсата му определено ще бъде проблем. Звездата на Левски трябва да мине прегледи, които да покажат, какво е неговото състояние. Предстои да видим дали Кордоба може да вземе участие в двубоя със “смърфовете”.

Все пак има и добра новина за Левски преди двубоя с “черно-белите” – завръщането на Кристиан Димитров, който получи травма по време на лагера с националния тим на България. Със сигурност в плановете на Костов вече са бразилците Уелтон и Цунами, които пропуснаха последните няколко мача на отбора. Очаква се и крилото Роналдо също да бъде готов за двубоя срещу Локо Пловдив.

Двубоят между Левски и Локомотив Пловдив е в събота от 17:30 ч. на “Герена”. Преди сблъсъка отборът на Левски е 6-ти в класирането с 29 точки, докато Локо Пловдив е 4-ти с цели седем пункта повече.