Ключов футболист на Левски под въпрос за мача с Локо Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хосе Кордоба под въпрос за двубоя срещу "смърфовете", но пък Кристиян Димитров се завръща

Неприятна новина за треньора на Левски Николай Костов –  централният бранител Хосе Кордоба е с травма и може да не бъде на линия за важния мач с Локомотив Пловдив.

Националът на Панама е твърд титуляр в сърцето на отбраната на столичния гранд и липсата му определено ще бъде проблем. Звездата на Левски трябва да мине прегледи, които да покажат, какво е неговото състояние. Предстои да видим дали Кордоба може да вземе участие в двубоя със “смърфовете”.

Все пак има и добра новина за Левски преди двубоя с “черно-белите” – завръщането на Кристиан Димитров, който получи травма по време на лагера с националния тим на България. Със сигурност в плановете на Костов вече са бразилците Уелтон и Цунами, които пропуснаха последните няколко мача на отбора. Очаква се и крилото Роналдо също да бъде готов за двубоя срещу Локо Пловдив.

Двубоят между Левски и Локомотив Пловдив е в събота от 17:30 ч. на “Герена”. Преди сблъсъка отборът на Левски е 6-ти в класирането с 29 точки, докато Локо Пловдив е 4-ти с цели седем пункта повече.