Ерик тен Хаг защити Онана след грешките му срещу Галатасарай
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Във футбола не става дума за индивидуалности", заяви треньорът на Ман Юнайтед

В сряда вечер отборът на Манчестър Юнайтед направи равенство 3:3 срещу Галатасарай, като сериозна вина за изпуснатата победа на “червените дяволи” има вратарят Андре Онана. След този резултат английският гранд има скромни шансове да продължи напред в Шампионска лига.

Може да се каже, че Андре Онана имаше вина и за трите попадения на Галатасарай. Мениджърът на английския гранд Ерик тен Хаг се изказа в защита на вратаря. Най-фрапантна бе грешката му при втория гол на турския гранд, като Хаким Зиеш стреля от фаул, а Онана хвана топката и я изпусна, за да влети в мрежата за 2:3. След това Галатасарай вкара и трето попадение и стигна до равенство в срещата.

На въпрос относно грешката на камерунския вратар, Ерик тен Хаг каза: „Андре Онана е добре. Както казах, във футбола не става дума за индивидуалности. Разбира се, индивидуалните грешки във футбола могат да направят разликата и всеки поема отговорност за своите, но винаги говорим за отбор и колектив“.

В последния кръг от груповата фаза на Шампионска лига, Манчестър Юнайтед приема Байерн Мюнхен. “Червените дяволи” имат нужда от победа и равенство в другия мач между Галатасарай и Копенхаген.