Без проблеми за феновете на ЦСКА при влизането на стадиона на Сепси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Армейците са били допуснати и без билети

Всички фенове на столичния ЦСКА-София са били допуснати до трибуните на мача с румънския Сепси, дори и онези без билет, твърди Gong.bg. Срещата се играе в момента като резултатът на полувремето е 1:0 за Сепси, което означава, че общият резултат е вече 3:0 за румънците и “червените” ще се нуждаят от истинско чудо през следващата част, за да продължат участието си в квалификационната фаза за Лигата на конференциите.

По-рано днес се твърдеше, че отговорниците за реда на стадиона на Сепси няма да допускат привърженици без билети. Тази наредба бе спазвана до самото начало на двубоя, което силно притесни феновете на ЦСКА, които са пропътували не малко разстояние, за да подкрепят любимия си отбор, макар и без билет.

След началото на срещата обаче всички запалянковци са били допуснати до трибуните. По непотвърдена информация между 200 и 300 фенове са били допуснати без пропуски на стадиона, което най-вероятно е били направено с цел да бъдат избегнати ексцесии след края на двубоя по румънските улици.