БФС отложи и мача на ЦСКА 1948 от третия кръг на Първа лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Срещата на "червените" с Арда Кърджали е отложена

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз прие желанието на столичния тим ЦСКА 1948 за отлагане на визитата в Кърджали на Арда в предстоящия уикенд. Срешата е отложена заради европейските ангажименти на бронзовия медалист в Първа лига от сезон 2022/23.

По програма мачът на ‘Арена Арда’ трябваше да се проведе на 30 юли, неделя от 19:00 ч., а на негово място ще се играе срещата от Втора лига между Спартак Варна и Янтра Габрово.

Така след като мачовете на ЦСКА и Лудогорец съответно срещу Етър и Славия от 3-ия кръг бяха отложени през миналата седмица, сега и срещата между Арда и ЦСКА 1948 няма да се състои. Остава да видим дали и четвъртият ни участник в европейските клубни турнири – Левски, ще поиска отлагане на домакинството си на Локо София. Двубоят по програма трябва да се проведе в неделя от 21:15 ч. на “Герена”. “Сините” гостуват на Шкупи в Скопие три дни преи това.

Вероятната причина двубоят да не бъде отложен е, че на Левски няма да се налага да пътува, за разлика от ЦСКА, ЦСКА 1948 и Лудогорец, които имаха гостувания в предстоящия трети кръг на първенството.