Ливърпул и Гройтер Фюрт не се победиха в голово зрелище
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Срещата завърши 4:4, а нападателят Лукас Петков, който е с български корени, вкара 2 гола за Гройтер

Отборите на Гройтер Фюрт и Ливърпул завършиха при зрелищно реми 4:4 в контрола Нападателят на втородивизионния немски тим Лукас Петков, който е с български корени, блесна с гол и две асистенции за по-малко от половин час игра, като впечатли специалистите и феновете по трибуните.

Ливърпул поведе в 22-рата минута, когато Трент-Александър Арнолд комбинира с Луис Диас, а колумбийският национал се разписа за 1:0. “Червените” почти не даваха шансове на съперника да атакува и се прибраха на почивка с гол преднина.

Второто полувреме обаче по нищо не приличаше на началните 45 минути. Двата тима създадоха куп положения за гол и паднаха цели 7 попадения.

Юлиан Грийн изравни резултата в 47-ата минута, а Дарвин Нуньес отново изведе мърсисайдци напред в 50-ата минута. Девет минути след това уругваецът вкара втория си гол в срещата и покачи на 3:1.

В 64-ата минута на терена се появи Лукас Петков. Три минути след това напдаателят вкара за 2:3. Германецът с български корени намери Арминдо Сиеб, който се разписа в 74-ата минута.

Три минути след това двамата повториха упражнението и Гройтер Фюрт поведе 4:3. Египетската звезда на английския гранд Мохамед Салах все пак успя да спаси своя тим от резил в 89-ата минута, когато вкара за крайния резултат 4:4

Така Ливърпул вкара 4 гола във втори пореден двубой това лято, след като на 19 юли надви Карлсруе с 4:2. Следващата проверка на тима е срещу Лестър на 30 юли.