Ботев Пловдив недоволства от съдийството в двубоя с Левски (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "Колежа" имат претенции от отсъжданията на Железов в мача срещу "сините", пуснаха видео

Ботев Пловдив излезе с позиция срещу отсъжданията на рефера Валентин Железов от мача срещу Левски, като “жълто-черните” допуснаха домакинска загуба с 1:3. Пловдивчани имат претенции за червен картон на панамския бранител на “сините” Хосе Кордоба, за дузпата, която получиха “сините” и за третия гол на водения от Николай Костов отбор.

Ето и позицията на Ботев Пловдив:

“Изминаха 2 дни от края на срещата с Левски. Осъзнаваме, че за загубата първо трябва да търсим вината в нашето представяне на терена.

В същото време, цялата футболна общественост видя редица спорни отсъждания в двубоя.

Представяме на Вашето внимание 3 ситуации, в които решенията на главния съдия и неговите помощници повлияха на развитието на срещата.

И трите положения бяха отсъдени в полза на Левски, а главният съдия нито веднъж не бе повикан да прегледа положенията от VAR.

1 – брутален удар с лакът в лицето на Мартин Секулич, при който главният съдия не отсъжда дори нарушение (влизането на Хосе Кордоба е за червен картон)

2 – дузпа за Левски – много спорна ситуация, при която множеството повторения показват, че контакт на Пунчец с играча на “сините” няма

3 – нарушение в нападение на Уелтън срещу Джаспър Ван Хертъм – очевидна ситуация за фаул в нападение, в следствие на която пада третият гол за Левски”