Билетите за Левски – Черно море са вече в продажба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двубоят на „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е в събота, 24 октомври, от 20:15 часа

Левски пусна в продажба билетите за домакинския мач с Черно море, съобщиха от клуба.

Билетите за дербито между Левски и Черно море са вече в продажба, съобщиха столичани на официалната си страница. Двубоят на „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е в събота, 24 октомври, от 20:15 часа. Левски заема 9-ото място в класирането на efbet Лига с 11 точки, толкова има и десетият Черно море.

„Желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя от 10-ия кръг на Първа лига срещу „Черно море“ в събота, 24 октомври от 20:15 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, могат да си закупят билети от днес, 23 октомври до изчерпване на количествата в мрежата на Eventim и онлайн.

Талоните ще бъдат пуснати в свободна продажба на касите пред сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 23 октомври, петък от 10:00 до 19:14 часа.

В събота, 24 октомври от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават на касите пред Сектор А, а от 17:00 часа и на касата на улица „Река Велека“ (арката пред Сектор „А“) на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и на касата на улица „Тодорини кукли“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор “STRABAG”, VIP: 100 лв

Сектор “STRABAG”, Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор “STRABAG”, Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв

Притежателите на абонаментни карти ще бъдат допускани на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ без да се нуждаят от билет за това.

Във връзка с последната заповед от Министерството на здравеопазването, като част от мерките против разпространението на COVID-19, ръководството на „ПФК Левски“ уведомява всички привърженици, че носенето на предпазна маска на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!