Бивш халф на Арсенал и Челси премина в тим от Серия Б
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сеск Фабрегас подписа за 2 години с Комо, има и дял от собствеността на отбора

Сеск Фабрегас стана част от клуба от Серия Б – Комо, след като подписа двугодишен договор, потвърди главният изпълнителен директор на тима Денис Уайс. Бившият полузащитник на Арсенал и Челси беше представен в тима от Северна Италия този следобед на фона на голямо вълнение от феновете.

И докато голяма част от фокуса е върху това как игровият опит на 34-годишния носител на Световната купа може да помогне на отбора да постигне амбицията си да достигне до най-високото ниво, говорейки за MirrorFootball, Уайс каза, че споразумението ще позволи на Фабрегас да има и дял от собствеността на Комо.

„Той притежава част от клуба, той е акционер“, потвърди Уайс.

„Сеск иска да се включи. Той наистина ще бъде тук много по-дълго от очакваното. Беше важно, чувстваше го така, да бъде част от това в дългосрочен план. Той можеше да види какво се опитваме да постигнем в този клуб”, добави Денис Уайс.

През 2017 г. фалиралия отбор на Комо беше поет от базираната в Британия компания SENT Entertainment. Те бяха в Серия D по това време и бившият полузащитник на Челси – Уайс, беше привлечен като изпълнителен директор две години по-късно.