google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Единственото сигурно е, че няма повече да играя футбол", сподели Андреа Ранокия.

Прекаралият над десетилетие в редиците на Интер – Андреа Ранокия, официално анонсира, че прекратява футболната си кариера.

Причината за това е, че защитникът получи неприятна травма, като именно заради въпросната контузия той първо напусна Монца, а след това и обяви, че “окача обувките на пирона”.

“Имах късмета да срещна треньора Пиетро Монтанели, който ме откри като защитник и ме трансформира във футболиста, който бях до вчера. Благодаря на всички треньори, с които работих в кариерата си. Винаги ще си спомням тези дни. Антонио Конте ме трансформира и промени мисленето ми. Той е треньор, който не те оставя същия, какъвто си бил досега. Имах късмета да работя с него и след това кариерата ми достигна най-високото ниво. Имах късмета да играя срещу най-големите и съм горд от това. Винаги съм давал всичко от себе си и благодаря на семейството си за подкрепата, която ми дадоха и за всички радостни моменти”, каза Ранокия.

“В последната година и половина минах през труден период от мотивационна гледна точка, още докато бях в Интер. Монца ми предложи нова възможност и добър договор и аз се възползвах. В един момент се почувствах празен и започнах да си задавам въпроси, а след това дойде и тежката контузия в Неапол, която щеше да ме извади от игра за месеци. Аз премислих нещата и прецених, че след като клубът ми гласува доверие, аз няма как да му се подигравам. Нямаше какво повече да му дам и се разделихме с Галиани като приятели. Той бе голям джентълмен и ме разбра. Сега ще си взема почивка, за да се събера, да осмисля тези емоции и в следващите месеци да взема решение за бъдещето си. Единственото сигурно е, че няма повече да играя футбол”, добави бранителят.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Andrea Ranocchia (@andrearanocchia)