Бивш национал на България се шегува: До химна стояхме добре
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наскоро Илиан Стоянов изрази възмущението си от ръководителите на родния футбол

Положението в българския национален отбор в последните години е трагично. Но 2023 г. може да бъде с исторически антирекорд – да не спечелим нито един двубой. Вече и бивши кадри на националния тим се шегуват с изявите на селекцията на Младен Кръастич. Бившият национал Илиан Стоянов – Коловати направи ироничен коментар за представянето на отбора при загубата с 0:2 от Албания в Тирана.

“До химна стояхме добре”, написа Коловати във Facebook. Наскоро бившият национал на България изрази възмущението си от ръководителите на родния футбол. Стоянов бе качил снимки на Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Атанас Фурнаджиев и Георги Иванов – Гонзо, председателя на ПФЛ Атанас Караиванов, както и на Петьо Костатинов – Полковника.

Колажът на въпросните лица бе придружен с надписи: „Достойнство???“, „Почтеност???“, „Себеуважение???“, „Съвест???“, „Морал???“ и „Чест???“.

Също така Илиан Стоянов качи колаж на логото на БФС с надпис “Закривай!!!”. Явно Коловати е твърдо против ръководството на БФС, а въпросът е кой въобще ги подкрепя?