Бивш защитник на Пирин шокира с разкрития за клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Казаха ни, че клубът вече не съществува", споделя Христофор Хубчев

Бившият защитник на елитния Пирин Благоевград -Христофор Хубчев, разкри, че трябва да му бъдат изплатени от престоя си при “орлетата”. Бранителят говори пред Спортал, че е правил опит да получи информация от ръководството на “орлетата”. Никой обаче не му е дал отговор. Дори са му казали, не му се дължат пари, тъй като клубът, в който е играл вече не съществува. Христофор Хубчев игра за Пирин до миналия сезон.

“Ситуацията в Пирин е много притеснителна. На доста футболисти дължат пари и явно нямат никакво намерение да търсят решение на проблема. На всичко отгоре се държат нагло с бившите играчи на тима, които даваха всичко от себе си, за да запазят отбора в елита на българския футбол в края на миналата кампания. На мен лично ми дължат 3 заплати и половина”, казва Хубчев.

“Когато отправих въпрос към директора Атанас Дафинов какво се случва, той ми каза, че не ни дължат нищо, защото този Пирин, в който сме играли вече не съществува. Не знам какво точно има предвид, но доколкото виждам отборът си в efbet Лига и играе мачове. Сами можете да си направите извода, че подобно твърдение и подобен довод за неизплащане е абсурден. За мен този човек не разбира от футубол и подкрепям Станислав Манолев, който напусна клуба”, заяви бившият футболист на Левски.

Преди няколко дни Славчо Шоколаров – друг играч на Пирин, също направи скандални разкрития за клуба и обяви, че “орлетата” му дължат пари.