google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Благой Георгиев ще купува футболен клуб и дори вече е напреднал в преговорите, като се очаква сделката да бъде финализирана лятото. 

Бившият полузащитник на националния ни отбор всичко да протече по план, а напрежението около коронавируса да спадне и нещата да тръгнат по старому.

Колкото до тима, който интересува Георгиев, то стана ясно, че не е български. Все пак Благо издаде малко, като каза, че той се състезава в лига, близо до България.

„Истина е, че имам план да имам футболен клуб и съм в напреднали преговори за тази си цел. Тимът няма да е от България, а от близка страна до нашата. Факт е, че ежегодно играе в европейските клубни турнири, в частност Лига Европа”, каза Георгиев пред bTV.

„Старичък съм, за да играя, но ще ръководя този клуб. Това ще е моят отбор и ще правя всичко да е на ниво. Едно от нещата, които със сигурност ще въведа, е дисциплина. Това е №1. Второто, което е, независимо, че има дисциплина ти трябва да се забавляваш на терена. Футболистите трябва да балансират между двете.

„Така се получи, че отборът ми го предложиха от чужбина. Проведох няколко разговора и видях, че има смисъл – това е причината тимът да не е български”, допълни Благо.