google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Собственикът на Top Rank, Боб Аръм иска да направи два сблъсъка между звездата на UFC, Конър Макгрегър и Терънс Крауфорд като единият от тях да се проведе по правилата на боксов мач, а другият за MMA среща. Това е един от начините, по които Аръм ще може да превърне Крауфорд в голяма звезда, като го изправи срещу Макгрегър.

Аръм не успя да осъществи мач на своя боксьор срещу популярен съперник през неговата кариера. Крауфорд ще стане на 33 години и времето да се осъществи подобна идея изтича.

Аръм ще се опита да говори с президента на UFC, Дейна Уайт, за да бъде подписан подобен договор и да се осъществят такива сблъсъци. Ще бъде много интересно да видим дали усилията на Боб ще се окажат успешни.

Това е луда идея на Аръм, защото бившият шампион на UFC, Конър Макгрегър се опитва да си уреди мач срещу Флойд Мейуедър или Мани Пакиао, който би му донесъл много големи приходи.

Почти е сигурно, че Макгрегър ще успее да си уреди подобен сблъсък срещу един от тези два противника, който ще му донесе изключително високи печалби заради продажбите от pay-per-view, които ще привлекат фенове и от двата спорта. Макгрегър се би срещу Мейуедър през 2017 година като платилите, за да гледат този сблъсък бяха впечатляващите 4.3 милиона души, като това е второто най-гледано събитие в историята на PPV като отстъпва единствено на срещата между Мейуедър и Пакиао.

Крауфорд не е голяма звезда в бокса и за това не би било логично Макгрегър да го избере пред Мейуедър или Пакиао. Аръм може би не осъзнава, че няма никакъв шанс Крауфорд да бъде избран от ирландеца за негов следващ съперник. Ако не успее да осъществи мач срещу Флойд или Мани, то следващият в списъка би трябвало да бъде Канело Алварес. Това определено е много по-голям сблъсък и би привлякъл много повече фенове от такъв между Конър Макгрегър и Терънс Крауфорд.

Боб Аръм иска да направи два мача между Макгрегър и Крауфорд. „Виждате, че Макгрегър говори за Мейуедър и Пакиао. Бих искал Крауфорд да се изправи срещу него, един път по боксовите правила, и един път по тези на UFC.” – заяви Аръм в подкаст.

„Крауфорд има опит в борбата и той няма да се притесни да се изправи срещу Макгрегър по правилата на MMA и UFC. Това ми дойде като идея преди няколко дни и ще се опитам да го осъществя с Дейна Уайт.“ – допълни Аръм.

Ще бъде много интересно да наблюдаваме евентуални преговори между Аръм и Уайт за осъществяването на мачове между Конър Макгрегър и Терънс Крауфорд. Дейна сигурно ще се пошегува с Аръм, като тактично не откаже веднага заради това, че Крауфорд не е достатъчно популярен.

За да получи много пари от сблъсъци срещу боксьори, Макгрегър разполага със следните варианти:

  • Канело Алварес
  • Мани Пакиао
  • Флойд Мейуедър
  • Генади Головкин
  • Джермел Чарло
  • Ерол Спенс

Крауфорд би бил в класацията зад всеки един от тези боксьори като опция за сблъсък срещу Макгрегър.