Боби Цонев: Бях уверен и оптимист, че нещата ще се получат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се лошите моменти да са зад гърба на всички ни и да жънем успехи заедно"

Подписалият нов договор с Левски Борислав Цонев се надява работният процес на „Герена“ да започне да се нормализира, след като той, брат му Радослав и Андриан Краев първи получиха контракти за новия сезон. Левски все още няма нови попълнения, а първенството започва само след седмица.

“Дълго чаках този момент. Както аз, така и привържениците. Надявам се с тези договори – за мен, Ради и Анди, да започнат нещата да се нормализират в клуба. Надявам се скоро да зарадваме феновете, тъй като и те са изстрадали доста”, каза Борислав Цонев в интервю за клубната телевизия.

“Бях уверен и оптимист, че нещата ще се получат. Надявам се в скоро време нещата, които ни бяха обещани от финансова гледна точка, да се получат, за да работим нормално в клуба и да постигнем добри резултати. Огромно благодаря на феновете за подкрепата. Надявам се лошите моменти да са зад гърба на всички ни и да жънем успехи заедно. С Ради бяхме доста време контузени, пропуснахме и някои тренировки в подготовката. В мачовете обаче е по-различно. Там се искат също воля и дух”, допълва футболистът на “сините”.