Боби Цонев: Дано до 2-3 месеца се завърна в игра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на Левски бе награден за „Футболист на месец септември“

Халфът на Левски Борислав Цонев направи много добри изяви за “сините” след завръщането си на “Герена”, като заслужено спечели наградата за „Футболист на месец септември“. Днес той получи приза и изказа благодарности на отбора и съотборниците си, като също така сподели, че се надява до два-три месеца да се върне в игра.

„Искам да благодаря за наградата и на всичко, които са гласували за мен. Искам изкажа благодарност и на моите съотборници и на моя отбор. Чувствам се добре. Изминаха два месеца от операцията. В напреднала фаза сме на рехабилитацията. Надявам се до 2-3 месеца да се включа в отбора. Радвам се, че вече съм здрав и ще имам възможност да ходя на стадиона и да се чувствам като нормален човек“, добави бившият играч на Берое.

„С брат ми сме заедно постоянно и той също се чувства добре. И по време на карантината бяхме заедно. Горе-долу същите неща се отнасят и за него. Нужно е време и всичко е строго индивидуално.“

„До момента не сме говорили със Славиша Стоянович. Единствено разменихме няколко думи. По-специални неща не сме коментирали. Дано скоро да имаме възможност да го направим”, сподели халфът на Левски.

„С Ради взехме участие в два мача. Той дори не можа да доиграе втория мач. Нормално е нещата да не се получават така, както ние искаме. След като няма резултати в даден клуб е нормално треньорът да си подаде оставката. Очакванията в Левски винаги са за победа. Лошото е, че играчите не са в оптимално състояние заради коронавируса“, каза още Боби Цонев.