Боби Цонев: Щастлив съм, че съм играч на Левски - това е моят клуб 1
0 0

Полузащитникът на Левски Борислав Цонев отбеляза единстеното попадение за „сините“ в днешната контрола с Витоша Бистрица (1:1). Цонев изравни резултата в края на мача от дузпа, а след срещата сподели, че се чувства отново у дома. Полузащитникът сподели, че към него е имало интерес от клубове от чужбина и от България, но той се е завърнал на “Герена”, тъй като Левски е неговият клуб и при “сините” се чувства най-щастлив.

“Щастлив съм, че вече съм играч на Левски. Искам да съм здрав и да покажа това, на което съм способен. Последният един месец беше доста емоционален за мен, върнах се вкъщи, приятно ми е и добре се чувствах. В началото от емоцията имат доста сила, но в края почувствах умора. За момента не съм напълно готов физически“, започна Боби Цонев.

„Трябва да си концентриран и мотивирам на всяка тренировка. С господин Сираков се разбрахме веднага при подписванто. Имах малко проблеми с предишния си отбор, но нещата се случиха бързо. Надявам се отново с Ради (Радослав Цонев) да се съберем. Според мен той ще бъде много полезен на отбора. Има една година още в Лече и той не знае дали ще дойде”, добави юношата на “сините”.

„Не е ставала на въпрос кой ще бие дузпите в официалните срещи, аз ще се радвам да ги изпълнявам. Разбира се, искам да играя за националния отбор. За мен обаче е най-важно да се представям на ниво в Левски и ако ме харесат да ме повикат“, заяви креативният халф.

„Преди да подпиша с Левски доста познати ми намекнаха да не се връщам в клуба, но аз исках да помогна. Отлично съм запознат каква е обстановката тук, така че веднага се съгласих“, разкри Боби Цонев.

„Надявам се резултатите на отбора да се подобрят. До момента не са радващи. Предпочитам да не говоря преди двубоите, на терена се показва, надявам се да зарадваме привържениците, които са доста взискателни“.

„Имаше интерес към мен, но исках да играя в Левски, това е моят клуб, тук се чувствам щастлив. Търсиха ме и отбори от България. Едно голямо благодаря на феновете“, каза още Цонев.