Бой в Етър – Томаш гони дошъл на проби
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Виолетовите посочил вратата на Мурат Сатли

Старши треньорът на Етър Александър Томаш е изгонил подвизавалият се на проби Мурат Сатли, след като алжирецът с френски паспорт се сбил с голмайстора на Виолетовите Преслав Боруков, съобщава “Тема Спорт”.

Според изданието инцидентът се разиграл в събота, малко преди отпътуването на тима от Старопрестолния град за Пловдив, където формацията на Томаш изигра контролна среща с местния Ботев.

Наставникът на Етър реагирал моментално и изгонил Сатли, независимо че играчът се представял добре в проведените тренировки. Снажният бранител, който тази седмица навършва 31 години, е играл в белгийската топ дивизия с екипите на Шарлероа и Мехелен, в румънския Петролул, както и във френската втора лига с Ред Стар.

Пред свои близки бившият бранител на ЦСКА коментирал, че не би направил компромис с дисциплината и сплотения колектив, въпреки че осъзнавал нуждата от качествени попълнения.

Боруков поднови тренировки с Етър, след като не успя да се разбере за условията по договора си с чешкия Слован (Либерец). Към него интерес продължават да проявяват няколко български клуба, но на този етап няма яснота дали ще се стигне до трансфер по време на зимния трансферен прозорец.

В момента Етър е на подготвителен лагер в старозагорското село Ягода, а от вчера към тренировките се присъедини и Димитър Бербатов.