Бомбата е факт! Сундберг вече е “орел”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Разградчани обявиха официално трансфера

Отборът на Лудогорец официално обяви привличането на бранителя на Левски Ноа Сонко Сундберг. Двата тима договориха детайлите по сделката във вторник, когато Сундебрг премина и медицинските си прегледи в Разград.

Трансферната сума, която Левски ще получи за защитника обаче ще остане тайна, тъй като Лудогорец публикува официално съобщение, в което обясни, че точка в договора за конфиденциалност не позволява споделянето на подобна информация.

Сундберг, който също се надяваше трансфера да се осъществи също сподели своето мнение.

“Познавам Лудогорец и съм наясно с възможностите на отбора. Надявам се сезонът да бъде силен и тимът да се представи силно и в България, и в евротурнирите, както през последните години”, коментира той.

Той е петото ново попълнение на разградчани от началото на сезона, след като те вече си осигуриха подписите на Марсел Хайстер, Сон, Квадво Дуа и Руан Круз.

От Лудогорец обявиха, че Сундберг ще бъде представен на феновете днес в 21:45 преди така важния мач с Олимпия (Любляна) и благодариха на Левски за коректните преговори.

“ПФК Лудогорец благодари на ръководството на ПФК Левски за професионалното отношение и поведение при преговорите и реализацията на трансфера”.