Бонучи отказал грандиозна оферта заради любовта към Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"През 2016 г. бях близо до Манчестър Сити, който предложи почти 100 млн. евро на Юве", каза Бонучи

Бившият защитник на Ювентус Леонардо Бонучи направи интересно разкритие за кариерата си. Опитният футболист сподели, че преди години е бил близо до преминаване в отбора на Манчестър Сити.

Бонучи в момента е футболист на Унион Берлин, като премина в германския клуб през миналото лято. Централният бранител разкри пред британския таблоид “Сън”, че Пеп Гуардиола е искал да го вземе в състава си през 2016 г. Бонучи обаче е отказал да напусне Ювентус, тъй като обича тима и това е клубът на сърцето му.

“През 2016 г. бях на крачка до трансфер в Манчестър Сити, който предложи почти 100 млн. евро на Ювентус. Но заедно с клуба взехме решение да остана. Имаше някои разговори дори през 2017 г., след като Юве ме обяви за продажба… В крайна сметка нещата трябваше да бъдат така. Да бъда трениран от Гуардиола щеше да е невероятно, тъй като щеше да ме подобри, но не мога да се оплача“, каза защитникът.

“Всъщност в кариерата си съм спечелил много трофеи. Винаги съм оставял сърцето си да ме води и поради тази причина останах в Ювентус”, каза още Лео Бонучи.