Бонучи се сбогува с тифозите на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тук научих много, борих се и мечтаех много. Повече, отколкото си мислех. Днешната реалност на място, което все още възприемам като дом, продължава да ме учи колко любов и привързаност могат да надхвърлят определените ситуации. Благодаря на всички фенове на Ювентус от първия ден до днес!"

Леонардо Бонучи се сбогува с привържениците на Ювентус. 36-годишният италианец ще си тръгне от торинския гранд, защото вече не попада в плановете на треньорският щаб и Алегри няма да разчита на неговите услуги.

“Тук научих много, борих се и мечтаех много. Повече, отколкото си мислех. Днешната реалност на място, което все още възприемам като дом, продължава да ме учи колко любов и привързаност могат да надхвърлят определените ситуации. Благодаря на всички фенове на Ювентус от първия ден до днес!”, написа Бонучи в профилите си в социалните мрежи.

Медиите на “Ботуша” информираха, че Лацио и Интер проявяват интерес, а желание проявяват и от Аякс. Бонучи взе участие в 26 срещи във всички надпревари през изминалата кампания, в които успя и да реализира две попадения.