От PalmsBet не са оптимисти за успех на Левски в Израел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
И двамата треньори имат сериозни липси преди началото на Левски-Апоел Беер Шева

Левски ще се изправи в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите като гост на израелския Апоел (Беер Шева). Мачът на стадион “Турнер стейдиъм” насред пустинята Негев започва в 20:30 часа българско време и е поверен на португалския арбитър Мигел Ногейра.

Българите достигнаха до този етап, след като миналата седмица преодоляха северномакедонския Шкупи. В първата среща в Скопие “сините” взеха своето на тежкия терен с 2:0, докато на реванша на “Георги Аспарухов” момчетата на Николай Костов постигнаха скромна победа с 1:0. Апоел Беер Шева пък премина икономично през Паневежис от Литва. Минимално 1:0 в Израел, и 1:1 при визитата в Балтика, бяха напълно достатъчни, за да се стигне до днешната среща.

Пред старши-треньорът на Левски ще се наложи да се справи без услугите на двама от бранителите си, които не могат да помогнат заради травми. Жереми Петрис и Кристиан Димитров не заминаха за Израел и по този начин Костов ще трябва да реформира дефанзивния си вал. Доста вероятно е вместо тях в защита да се подвизават Патрик-Габриел Галчев и Келиан Ван дер Каап.

В лагера на израелтяни също си имат своите нередности, а дни преди срещата със “сините” е имало бой в съблекалнята. Двама от основните играчи на Апоел – Рамзи Сафури и Шей Елиас са се разправяли в съблекалнята, а след проведено вътрешно разследване в клуба се е изяснило, че първият носи вина за случката и бе дисциплинарно наказан. На вчерашния брифинг преди мача Костов отбеляза, че според него Сафури е най-опасният и добър играч на Беер Шева и е радостен, че няма да тормози “сините”.

Palms Bet обаче не е много убеден в победата на Левски днес, като коефициентът за домакинска победа е 1.77 срещу 4.75 за триумф на “сините” в Израел. Ставката за равенство, което също би било добър резултат за Левски преди реванша на “Георги Аспарухов” е 3.75.