Бонус Презареждане за Финалът на Sesame Купа на България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наближава грандиозният финал на Sesame Купата на България, а еуфорията около мача нараства със всяка изминала минута.

На 15-ти май от 17:00 часа един срещу друг се изправят двата най-успешни български тима – Левски и ЦСКА в спор за титлата.

В чест на събитието Sesame са подготвили и специална оферта за феновете. А именно бонус Презареждане на стойност 100% до 50лв.

За да се възползвате от него е нужно да направите депозит на минимална стойност 10лв. в периода от 9-ти до 15-ти май. В специалното поле за промо код използвайте името на предпочитаният от вас отбор – CSKA или LEVSKI. Средствата пък ще бъдат кредитирани автоматично по вашата сметка.

Получената сума ще бъде активна за спортната секция на Sesame.bg. За да я усвоите трябва да се съобразите с няколко условия, поставени от букмейкърът.

Бонус презареждане е нужно да бъде разигран 6 пъти, за да бъдат средствата освободени. За целта допринасят всички селекции с коефициент по-висок от 1.60. Максималната сума за единичен залог в сайта на Сезам е в размер на 100лв. За да се справите с изискванията разполагате с 10 дни, които ще започнат да текат от датата на кредитиране.

Към условията за превъртане се зачитат само залози, уредени като печеливши или губещи. Всички селекции на отменени или анулирани събития, както и предварително уредени залози чрез Cash-Out няма да допринесат към тях.

Можете да се възползвате от промоцията от тук.

Бонус Презареждане за Финалът на Sesame Купа на България 1

Сблъсъкът между столичните грандове обещава емоции на всеки един от нас. Но ако искаш допълнителни вълнения, грабни „Сезам Презареждане – Финалът“ и играй с удвоен баланс още сега!