Sesame е новият генерален спонсор на Купата на България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Турнирът се преименува на Sesame Купа на България

Купата на България има вече нов генерален спонсор – Sesame, беше обявено днес официално. Турнирът ще бъде преименуван на Sesame Купа на България, като освен това предстоят и други промени.

“Благодаря на партньорите ни – Нова Броудкастинг Груп, БФС и ПФЛ. Развълнувани сме да станем част от семейството на българския футбол, посредством една от най-любимите надпревари на всички футболни привърженици. От днес Купата на България не само сменя своето име, а има желанието да разгърне потенциала на турнира и да създаде нещо ново. Планираме нещо, което не е правено в България – нов медиен продукт, който да даде нещо повече на феновете. По средата на този сезон ще загатнем за това, но от началото на следващия сезон ще разгърнем пълния си потенциал”, обяви  изпълнителният директор Деян Димитров.

„Искам да благодаря на всички. Бих започнал с едно връщане назад във времето, когато започнахме да излъчваме турнира за Купата на България. След това започна увеличаване на бройката на мачовете, с опаковане на богата студийна програма и в последните години и на тегленето на жребия в нашата студийна програма. Това се увенча с успех и ще има нов споносор на турнира. Искам да благодаря и на Sesame, че положиха усилия и повярваха в този турнир“, заяви от своя страна директорът на спортния отдел на Нова Броудкастинг Груп – Веселин Василев.