Борнемут иска вратар на Нюкасъл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Черешките" продължава с опитите да разширят състава си

Борнемут е заинтересуван да купи вратаря на Нюкасъл – Карл Дарлоу. От 2014 година англичанинът има договор със “свраките”, но въпреки това има само 100 участия във всички турнири, защото беше резерва през повечето време, и беше пращан под наем няколко пъти. През втората половина на миналия сезон, 32-годишният футболист игра за Хъл Сити в Чемпиъншип, като направи 12 мача за отбора.

В резултат на доброто си представяне при ,,тигрите”, Daily Mail твърди, че Борнемут искат по най-бързия начин да привлекат опитния страж, за да могат да са сигурни какво ще се случи с вратарския пост в отбора през новия сезон. Нето, Марк Травърс и Дарън Рандолф са все още в състава на ,,черешките” , но на един от последните двама ще бъде позволено да напусне стадион “Виталити”, ако се стигне до споразумение за Дарлоу.

В този момент, в Нюкасъл, Карл Дарлоу е четвърти избор след Ник Поуп, Лорис Кариус и Maрк Гилеспи. Еди Хау е дал ,,зелена светлина” на вратаря да напусне клуба. ,,Свраките” имат нужда да продават играчи през това лято, за да нямат проблеми с финансовия феърплей.