Милан привлича швейцарски голаджия от Залцбург
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ноа Окафор има гол във вратата на България при победата на Швейцария с 4:0 в световна квалификация през ноември 2021. Играл е в мач между двете страни при младежите в „Овча купел“, спечелен от „кръстоносците“ с 1:0.

Швейцарският голаджия на РБ Залцбург Ноа Окафор по всяка вероятност ще подсили редиците на Милан. За поредната интересна трансферна новина съобщи трансферният гуру и популярен спортен журналист Фабрицио Романо.

Около 13 милиона евро ще бъдат заплатени на австрийските първенци за услугите на Окафор, който ще сложи подпис под дългосрочен контракт с “червено-черните”, след като разбира се мине задължителните медицински прегледи. Стефано Пиоли е имал желанието да привлече централния нападател и през миналия сезон.

Окафор е наказвал с попадение и вратата на родните национали при съкрушителната ни загуба от “кръстоносците” с 4:0 в квалификационна среща за Мондиала в Катар 2022-ра, играна през месец ноември 2021. Вземал е участие и в двубой на при младежките гарнитури срещу “лъвовете” на стадиона в столичния квартал „Овча купел“, който бе спечелен отново от Швейцария с 1:0.