Борнемут привлече млад защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Милош Керкез пристига с големи очаквания в отбора на ,,черешките"

Борнемут финализира сделката за младия ляв бек на АЗ Алкмар – Милош Керкез. 19-годишният футболист е подписал дългогодишен договор с ,,черешките” за все още неразкрита сума, но се говори за цена от около 15 милиона паунда. Керкез е бил на ръба да се присъедини към отбора на Лацио, преди Борнемут да се намеси и да му даде шанса да играе във Висшата лига през следващия сезон.

–  ,,Щастливи сме да обявим привличането на Милош, той е талантлив млад играч с голям потенциал. Керкез беше желан от много други клубове в Европа, но той пожела да се присъедини към нас, като разбра за нашите планове и амбиции за бъдещето. Атлетичен и атакуващ защитник, Милош ще бъде отлично попълнение към нашия вълнуващ състав и очакваме с нетърпение да работим с него “, заяви изпълнителният директор Нийл Блейк пред клубния уебсайт.

Борнемут имаше спешно нужда от нов ляв бек след напускането на Джордан Земура и Матиас Виня по-рано това лято. ,,Черешките” ще започнат новия сезон във Висшата лига у дома срещу Уест Хям Юнайтед на 12 август, като има шанс, Керкез да направи своя състезателен дебют.