Босът на Крумовград: Дано да бием и ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Даже не можеше и да сънуваме, че ще надиграем Лудогорец, а то се случи", каза Басри Саров.

Президентът на Крумовград – Басри Саров, даде интервю пред “Тема Спорт”, в което говори за изминалата победа над Лудогорец на старта на сезона в efbet Лига, а също така коментира и ситуацията в редиците на клуба.

„Надявах се да направим нещо на старта, но, ако трябва да съм честен, не вярвах, че ще победим. Но пък имах и вътрешно усещане, че няма да загубим. Отборът игра хубаво. Даже не можеше и да сънуваме, че ще надиграем Лудогорец, а то се случи. Ако преди месец, когато се изтегли програмата, някой ми беше казал, че ще бием Лудогорец, нямаше да му повярвам“, заяви Саров.

„Сега да се готви ЦСКА. Дано да бием и тях. Ние няма какво да губим. Така, както сме се засилили… Но те са съвсем по-различен отбор от Лудогорец. Но пък ни се получи с разградчани, тръгна ни. Имахме и късмет. Без него не става. Но късметът си го правиш ти, идва при по-добрия“, посочи шефът на Крумовград.

„Привлякохме доста играчи. Но може да вземем още. Засега имаме добри футболисти, със сериозен опит в Първа лига. Имаме и играчи със стаж в чужбина. Отбор сме от 20 дни и ще ни трябва време, но треньорът се справи отлично със задачите. Момчетата се стараят, раздават се“, обясни Саров.

„Лека-полека нещата се нареждат при нас. Има още много какво да учим по отношение на участието в елита. Ние много бързо извървяхме всички стъпала. Щастливи сме от историческата победа и дано така да продължим. Желанието на всички е да си направим стадиона и да може да домакинстваме в Крумовград, да носим радост на местните хора от региона, защото те го заслужават. Всички жители на града и околността живеят вече с футбола. Но сега нямаме друга възможност и ще приемаме съперниците си в Коматево“, каза още Басри Саров.