Боруков: В момента сме по-концентрирани и трупаме точки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много пъти преди това с Левски, Лудогорец и ЦСКА ни изневеряваше късметът и малките детайли", смята нападателят на "виолетовите"

Героят за Етър в мача с Черно море Преслав Боруков заяви след срещата, че този път късметът не е обърнал гръб на великотърновци. „Виолетовите“ спечелиха с минималното 1:0 на „Тича“, а голмайстор за гостите беше именно Боруков.

„Много тежък мач, успяхме да отбележим гол, после спазвахме инструкциите на треньора и гледахме да надиграем Черно море само на контраатака. Смятам, че всеки един футболен фен видя колко труден беше теренът, обстановката и съм доволен за трите точки“, заяви нападателят на „болярите“ след мача.

„Голяма битка, твърди единоборства, топката не падаше да земята, но се концентрирахме, играхме правилно и спечелихме трите точки. Много пъти преди това с Левски, Лудогорец и ЦСКА ни изневеряваше късметът и малките детайли. В момента сме по-концентрирани и трупаме точки. Това са поредни много важни три точки за нас“.

„Аз се радвам, че успяхме да вземем мача, искам да благодаря на целия отбор за битката и себераздаването, всеки се бори за другия на терена“, каза още таранът великотърновци.