Ботев Пловдив без основен футболист срещу ЦСКА, но двама се завръщат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мартин Секулич е извън групата на "канарчетата"

Наставникът на Ботев Пловдив Душан Керкез определи на кои 23-ма футболисти ще разчита за двубоя с ЦСКА от 10-ия кръг на родното първенство efbet Лига. Неприятната новина за Керкез е липсата на голмайстора Мартин Секулич. Футболистът, който има 4 гола през сезона, е аут заради вирусно заболяване. Все пак другият основен реализатор – Ивелин Попов (също с 4 гола), е на линия за битката с “червените”, като мачът на стадион “Христо Ботев” е довечера от 20:00 ч.

В групата на “жълто-черните” се завръщат Хидайет Ханкич и Реда Рабей, които не взех участие в мача с Лудогорец в Разград от миналия кръг. Треньорът Душан Керкез ще може да разчита на услугите им в така важния мач с “червените”. Ботев Пловдив спечели предходното си домакинство срещу Славия – първа победа на изцяло новия стадион “Христо Ботев”, а сега ще се опита да постигне нов положителен резултат.

Групата на Ботев Пловдив за двубоя с ЦСКА: Ханкич, Кайзер, Херман, Тамм, Попов, Бароан, Фаустас, Ето’o, Акере, Минков, Конте, Перера, Ннади, Рабей, Работов, Думбуя, Карабельов, Балтанов, Уме, Балоянис, Смъркалев, Чернев, Колев.

В групата на тима попадат и някои юноши, но Ботев Пловдив ще излезе в оптимален състав срещу ЦСКА и ще търси трите точки.

С регистрация Уинбет можете да използвате специални промоции за предстоящите мачове от Първа лига.