google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тодор Неделев и Кевин Янсон се готвят самостоятелно

Тимът на Ботев Пловдив проведе сутрешно занимание по време на подготвителния си лагер в Бурдур (Турция), предава официалният сайт на “канарчетата”. Това ще е и единственото занимание на водения от Азрудин Валентич отбор за днешния ден.

Тренировката бе с по-голяма продължителност и бе със сериозно натоварване за играчите. В началната част бяха предвидени упражнения от кондиционния треньор Сърджан Проданович.

Последва забавна игра с реакционна топка, която вдигна настроението на играчите, а упражнението бе водено от Георги Онов. До края на тренировката “жълто-черните” имаха множество тактически игри, които бе измислил наставника Азрудин Валентич.

В края на тренировката по-голяма част от футболистите бяха подложени на сериозни бегови упражнения от кондиционните треньори. Тодор Неделев и Кевин Янсон продължиха със самостоятелната подготовка. Младокът Димитър Тонев направи няколко обиколки, но усети болки в крака, което го принуди да преустанови участието си в заниманието.

Днес следобяд за “жълто-черните” футболисти са предвидени възстановители процедури, с които тимът да си отдъхне от високото темпо на заниманията в Турция.