Ботев Пловдив започна подготовка за следващия мач без четирима играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черните" имат сблъсък с Ботев Враца при подновяването на ebet Лига

Тимът на Ботев Пловдив стартира подготовката си от за двубоя 14-ти кръг на efbet Лига срещу Ботев Враца. “Канарчетата” гостуват на съперника в събота. Срещата на стадион “Христо Ботев” във Враца ще бъде от 14:00 часа и тимът на Дунаш Керкез ще се надява да постигне победа. Ботев се отправи към паузата в шампионата като 12-ти в класирането с 12 пункта – на една зад 11-ия Локо София и на две от топ 10. Новият букмейкър Евърбет дава коефициент 2.22 за победа на пловдичани срещу 3.20 за съперника от Враца.

В неделя “жълто-черните” получиха почивка след проверката с градския противник Марица, в която постигнаха категорична победа с 4:0, информират от Ботев в своя официален уеб сайт.

Заниманията от понеделник до деня на срещата с Ботев Враца ще се провеждат по веднъж на ден на Футболен комплекс “Никола Щерев – Старика” и ще бъдат както във фитнес залата на клубната база, така и на терен. Ивелин Попов ще бъде на разположение на наставника на отбора, след като изтърпя наказание от натрупани картони в Първа Лига и не бе в редиците на “жълто-черните” при гостуването на ЦСКА 1948 в миналия кръг. В тази среща Ботев отстъпи с 0:1.

Извън групата на тима липсват националите на съответните нации – Фаустас Степонавичюс, Йонас Тамм, Антоан Конте и Атанас Чернев. Последният е част от младежкия национален отбор на България до 21 г.