Виктор Осимен има желание за трансфер в Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В бъдеще нигерийският нападател е готов да се присъедини към "белия балет"

Според информация на испансктаа медия Defensa Central, Виктор Осимен е желан от гранда Реал Мадрид. “Белият балет” търси нов номер 9 за своя състав, който да привлече през летния трансферен прозорец през 2024 г. Междувременно 24-годишният футболист е готов да се присъедини към Реал Мадрид, когато напусне Наполи.

Нигерийският голаджия се утвърди като един от най-добрите нападатели в Серия А, откакто се присъедини към Наполи от тима на Лил през септември 2020 г. Виктор Осимен имаше проблеми с утвърждаването си в клуба от Неапол, но той не е поглеждал назад, откакто стана титуляр за Наполи.

24-годишният игрaч имаше основна роля за триумфа на Наполи в Серия А през сезон 2022/23. Също така Осимен започна добре кампанията 2023/24, като отбеляза шест гола и добави една асистенция в десет мача. Но бъдещето на играча в Наполи е несигурно след някои неприятни публикации от акаунта на отбора в социалната мрежа TikTok. Подобна ситуация привлече вниманието на няколко големи отбора, включително Челси и Манчестър Юнайтед. Но всеки кандидат може да се изправи срещу конкуренцията на Реал Мадрид в надпреварата да го привлече.

Реал Мадрид отхвърли шанса да си осигури услугите на Осимен през миналото лято. Но те следят ситуацията на играча след проблемите му с италианския гранд. Също така Осимен желае да заиграе на легендарния ‘Сантяго Бернабеу’ и да постигне големи успехи с “лос бланкос”.