Илиан Илиев отказал да поеме кипърски гранд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът иска да продължи работата си в Черно море

Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, не е приел предложение застане начело на един от грандовете в Кипър – АЕЛ Лимасол, информират колегите от Gong.

Грандът от Лимасол стартира слабо сезона, намирайки се на 10-то място след седем изиграни двубоя. Логично след слабите резултати треньорът Христос Хараламбус бе освободен. Ръководството на АЕЛ се е спряло първо на Илиан Илиев за нов треньор, но ударило на камък.

Треньор номер 1 в България за миналия сезон е отказал офертата, за да продължи да бъде начело на Черно море. Варненският тим се представя отлично до момента, заемайки 2-ра позиция въвв временното подреждане на efbet Лига. Черно море изостава само с 1 точка от лидера Локомотив Пловдив.

След като Илиан Илиев е отказал да поеме АЕЛ, ръководителите на кипърския тим са се насочили към финландеца Тони Коскела, който реално вече е новият треньор на отбора. Преди време друг българин беше начело на тима – Ивайло Петев, който в момента води Лудогорец.

Илиан Илиев и Черно море пък ще се готвят за трудна визита на Левски в родното първенство. Мачът на “Герена” е на 22 октомври от 16:30 ч.