Боян Йоргачевич: “Герена” е моят дом, Левски е отборът на народа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Нормално е да се завърна на този стадион, а нашите фенове винаги са били най-добрите", заяви Йоргачевич

Днес бившият вратар на Левски – Боян Йоргачевич, гостува на „Синя фиеста“ преди мача от третия кръг на Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева. Вратарят, който бе любимец на феновете на “сините”, раздаде автографи и се снима с привържениците на клуба преди важния двубой срещу израелския тим.

Йоргачевич бе доста емоционален и заяви, че на “Герена” се чувства като у дома си. Той сподели, че винаги ще е верен на клуба, а Левски е отборът на народа.

„Радвам се да се върна у дома. Този стадион е моят дом и винаги е хубаво да се връщам тук. Голям късмет е да си подкрепя любимия си отбор по време мач. Ако нося късмет на Левски, ще идвам постоянно“, каза Боян Йоргачевич.

„Нормално е да се завърна на този стадион, а нашите фенове винаги са били най-добрите. Нужно е да се борим в трудните моменти и да имаме късмет“, коментира Йоргачевич.

„Направихме договорката да дойде преди мача да раздам автографи и да се снимам с феновете. Просто Левски е отборът на народа. Трябва винаги да бъдем верни на клуба“, добави бившият вратар на Левски.