Божинов и Камбуров направиха общо видео, отрекоха за конфликт 1
1 0
"Да видят хората, че ние сме съвсем нормални хора и всичко между нас е наред", заяви Божигол

Футболистите на Левски Валери Божинов и Боби Цонев направиха общ видеочат в Instagram с нападателя на ЦСКА 1948 – Мартин Камбуров. В него Божинов и Камбуров показаха добри приятелски отношения и отрекоха да е имало напрежение между двамата заради клип, който нападателят на Левски публикува преди време.

„Доста хора си мислиха, че има конфликт между нас, но ние просто сме много емоционални хора. Бъзикаме се помежду, без тези шеги не става. Не мога да изляза дори на тренировка без емоция, настроение, или въобще нещо, което да ме запали“, заяви онлайн Божинов.

„Ти на майтап тогава просто ми каза да пием по едно кафенце. Не е имало нищо между нас, това е пълна глупост. Който те познава, знае, че ти пускаш много шеги“, отговори Мартин Камбуров.

„Благодаря на Марто, че уважи тази моя покана. Да видят хората, че ние сме съвсем нормални хора и всичко между нас е наред. След като продължаваш да вкарваш толкова много голове, Марто, мога да кажа, че във футбола има само можещи и неможещи. Няма значение на колко години си. Важното е, дори да си на по-голяма възраст, да показваш, че си силен на терена. Такъв е и примерът със Златан Ибрахимович, макар че той е на съвсем различно ниво. Марто, преспокойно можеше да бъдеш извикан и в националния отбор за мача срещу Гибралтар, да вкараш и да се забавляваш“, каза още Божинов.

„Боби и Ради Цоневи бяха моторът в отбора на Левски, вдигнаха качеството на състава, без тях сега е по-трудно. Те са добри футболисти и същевременно добри момчета“, добави 34-годишният нападател на „сините“.

„Със Сашо Тунчев сме играли заедно, добър треньор е. Мисля, че ще справи отлично с Локо Пд!“, заяви Камбуров по повод назначението на Александър Тунчев начело на Локомотив (Пд).

„Аз не се виждам като треньор в бъдеще. Това е тежко. Със сигурност е хубаво да си наставник, но тази професия е съчетана с прекалено много емоция и стрес“, сподели от своя страна Валери Божинов.

„След карантината на 14-ия ден направо изперкваш. Доста скучно е, разбирам те напълно“, добави Камбуров.