Божинов щастлив: Да си от Левски е привилегия!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Култовият Божигол засипа с похвали представянето на "сините" срещу Айнтрахт.

Любимецът на “синя” България Валери Божинов бе много щастлив от представянето на Левски във вчерашната вечер срещу германския Айнтрахт Франкфурт.

“Сините” стигнаха до равенство 1:1 в първия сблъсък от плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите, който се състоя на препълнения Национален стадион “Васил Левски”, а бившият играч на Манчестър Сити и Ювентус не скри радостта си от подвига на столичния гранд чрез пост на “story” в профила си в “Instagram”.

“Николай Костов започна работа с Левски преди два месеца. Треньорът създаде ЕКИП! Той и неговият щаб накараха момчетата да повярват. Този млад отбор попипва бързо идеите на своя треньор и резултатите са видими за всички. Снощи Левски игра като равен с Айнтрахт.

Господ възнагради тези усилия, които клубът хвърля месеци наред. Публика, клуб, треньорски щаб и футболисти. Всички заедно успяха да постигнат много за нивото на българския футбол. Съединението прави силата! Един за всички, всички за Левски! Голяма вечер, а предстоят велики! Да си от Левски е привилегия!”, гласеше написаното от Божинов.