Моралес: През втората част играхме с повече самочувствие в атака
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дойдохме да си вземем това, което сме изпуснали", обяви той.

Старши треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, даде мнението си след успеха на своя тим като гост на Пирин в Благоевград с минималното 1:0 в мач, с който бе даден старт на 7-ия кръг в родната efbet Лига.

“След толкова мачове, в които бяхме близо до точките, днес дойдохме да си вземем това, което сме изпуснали. И аз съм играл такива мачове, които са по-трудни от това да играеш с Левски и ЦСКА, от които само можеш да спечелиш. Преди червения картон Пирин имаше по-чистите положения от нас. Допускахме безумни грешки. Недопустимо, не беше добро за нас”, започна Моралес.

“През второто полувреме играхме с повече самочувствие в атака. Те се измориха. Недопустимо е да допуснем толкова атаки, когато сме с човек повече. Трябва да задушиш съперника. Ядосвам се понякога. Този отбор трябва да е фактор. Създадохме доста положения. Имахме проблем във фаза атака. Трябва да се подобрим в последната третина. Имахме своите възможности. Не бяхме компетентни в последната третина. Имаме нужда от още качество. Търсим нови играчи, но в момента е трудно“, призна специалистът.

“Когато си създал срещу Левски и ЦСКА и не вкараш, става трудно. Играхме с Черно море контрола, знаем какво прави Илиан Илиев, радвам се да играем срещу такива треньори, които харесват да играят футбол – Томаш, Ники Костов. Искам отборът да има стил. Днес само ритахме напред за резултат. Трябва ни воля и дух. Чакам да дойдат хора да ни подкрепят и да видят желание в нашата игра“, допълни Даниел Моралес.