Братът на Мейсън Маунт: Играчите получават достатъчно обиди
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Люис Маунт защити своя роднина и всички футболисти

Братът на Мейсън Маунт публикува изявление в социалните мрежи, в което се изказа в защита на своя роднина. Причината за това бе друга публикация, но на talkSPORT, в която изданието критикува дебюта на Маунт срещу Улвърхемптън.

“Дебютът на Мейсън Маунт във Висшата лига за Манчестър Юнайтед:

0 гола, о асистенции, 0 създадени шансове, 0 центрирания, 0 отнети топки, 0 спечелени въздушни двубои”, гласи публикацията на talkSPORT, която предизвика скандала.

Ето го и отговорът на брата на Мейсън Маунт:

“Опитвах се да се отърся от това цел ден , но честно, засрамете се talkSPORT. Тези играчи, не, тези ХОРА получават достатъчно обиди и без да наливате масло в огъня. Ще ви припомня, че той има много успешна 18-годишна кариера и е добър човек”.

Въпросът, който Люис Маунт повдигна е на дневен ред във футболните среди от доста време и сякаш момента той да бъде разрешен вече е настъпил. Твърде много футболисти вече страдат от различни форми на депресия, които влияят както на професионалния, така и на личния им живот. Поради тази причина футболните асоциации трябва да вземат незабавни мерки за ограничаването на онлайн тормоза над футболистите.