Брендън Роджърс е щастлив, че е отново в Селтик
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тук се чувствам като у дома. Имах честта и удоволствието да водя големи клубове в моята кариера, но нищо не може да се сравни с усещането в Селтик. Тук всички са като едно семейство.

Брендън Роджърс е доволен, че е начело на шотландските първенци от Селтик. Наставникът е част отново от “детелините” след като почти четири години бе в английския Лестър.

“Тук се чувствам като у дома. Имах честта и удоволствието да водя големи клубове в моята кариера, но нищо не може да се сравни с усещането в Селтик. Тук всички са като едно семейство. Ще се насладя и на втория си период в клуба, заедно с екипа ми, футболистите и запалянковците. Трябва да се докажа отново, длъжен съм да го направя”, сподели 50-годишният Роджърс пред медиите.

Северноирландецът ръководеше клуба от Глазгоу от 2016 до 2019 година, като в това време те триумфираха с две титли във Висшата лига, две купи на Футболната асоциация и три купи на Лигата в Шотландия. Брендън Роджърс е ръководил в кариерата си Ливърпул, Суонси, Рединг и Уотфорд.

Селтик стартира новото издание на шотландското първенство с домакински мач срещу Рос Каунти на 5 август.