Кох: Трябва да покажем на цяла Европа, че сме по-качественият отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Отново ще кажа, че е огромна чест да носиш лентата и се надявам да водя отбора към нови победи."

Новият капитан на ЦСКА-София Мено Кох направи коментар относно своите очаквания преди мача-реванш срещу Сепси от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите след поражението в първия мач на “Българска армия” с 0:2.

“В предния мач не показахме нивото, което искахме. Аз вярвам, че ние сме по-качественият отбор и утре ще имаме възможност да покажем това. Надявам се да успеем да покажем на цяла Европа, че ние сме по-качественият отбор. Утрешният мач е не само за класиране напред, а трябва да покажем и докажем нашите възможности. Трябва да вложим душата си на терена.”, започна Кох.

“Честно казано, това е първият път когато чувам, че съм капитан. Винаги е голяма чест да си капитан на отбор –  особено на отбор като ЦСКА – най-големият в България. Надявам се да успея да предам опита си на отбора и да помогна на тима да постигнем нашите цели. Отново ще кажа, че е огромна чест да носиш лентата и се надявам да водя отбора към нови победи.”

“Миналата година ситуацията беше много сходна. Загубихме вкъщи мача със Сейнт Патрикс, да, с гол разлика, но все пак. На хартия бяхме по-добрият отбор, но другият влезе по-здраво в мача и затова ни победи. Както треньорът каза статистиките не винаги са решаващи. Миналата година успяхме да се справим в такава тежка ситуация. Да се надяваме, че ще елиминираме нашия противник”, завърши нидерландецът.