Рибарски: Ще има промени в отбора. Не крия, че сме готови за дузпи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Очаквайте промени в състава. Надявам се да има промени чисто поведенчески от някои от играчите. Обърнахме внимание на дузпите, няма да го крия.

Атанас Рибарски направи своя коментар на традиционната пресконференция преди срещата-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу ФКСБ. „Армейците“ ще играят като гост в румънската столица утре вечер, от 21:30ч. с попадение пасив след поражение с 0:1 в София.

„Имаме предвид не само Флорниел Йоман, а и с другите. Имат много добри футболисти в офанзивен план. Разучили сме ги добре. Доста изказвания имаше от страна на Джиджи Бекали. Не искам да коментирам и да влизам в някакви полемики. Винаги се отнасяме към всекиго с уважение. Не ни е приоритет дали ще се откаже от футбола“, стартира наставникът.

„Доста от аспектите, които бяхме заложили в двубоя, най-вече да излезем от преса, се получиха доста добре в първия мач. Мисля, че трябва да имаме по-добро присъствие в наказателното поле. Играхме контрола със Сепси, изгледах доста мачове на ФКСБ и мисля, че мачовете между водещите отбори в Румъния превъзхождат тези, които играем в топ 6 в България, по-посетени са в Румъния. Няма голяма разлика между топ 3 отборите в двете държави“, сподели Рибарски.

„Очаквайте промени в състава. Надявам се да има промени чисто поведенчески от някои от играчите. Обърнахме внимание на дузпите, няма да го крия. Ако има продължения, сме готови. Имаме доста добра резервна скамейка. Всеки, който ще седне на нея, заслужава да започне. Дълбочината на състава е голям плюс за нас“, каза още старши-треньорът.

„Мисля, че ще е минус и за двата отбора, и за самата среща, че няма да има публика. Това подпомага за повече динамика и адреналин, който вдига качеството на футбола. Със сигурност трябва да неутрализираме силните страни на противника, но имаме и гол пасив, трябва да сме внимателни с това. Рискът е голям да допуснем бърз гол“, завърши той.