google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Иван Минчев се завръща след изтърпяно наказание

Кадровите проблеми за старши треньора на Берое Димитър Димитров-Херо се увеличиха с още един, след като стана ясно, че и десният бранител Стив Фуртадо няма да е на разположение за двубоя в турнира за Купата на България с Пирин (Благоевград).

Роденият във Франция защитник от Кабо Верде получи травма по време на гостуването на ЦСКА София на “Българска армия” в събота и медицинският щаб на старозагорци преценил, че е по-разумно играчът да бъде запазен за предстоящата визита на Етър.

Със сигурност аут за дуела в Благоевград са Ибрахима Конте, Карлос Охене и Кийлън Лебон, както и трайно възстановяващите се Душан Перниш, Радослав Апостолов и Никола Маринов.

Контузен е и Октавио, а шансовете му да се появи на терена в югозападния град са по-скоро илюзорни.

Една от малкото добри новини за Димитров е завръщането на Иван Минчев, който пропусна срещата с ЦСКА заради наказание.

“Трябва да издържим на сгъстения календар,” заяви наставникът на Берое. “Не бива да се оправдаваме с контузени футболисти. Трябва да излезем с чест от следващите мачове. Смятам, че след Нова година, като се обиграем още по-добре, ще покажем още по-хубаво лице.”

Мачът с Пирин е днес от 17.30 часа.

Берое подхожда сериозно към надпреварата за Купата на България. Вчера спортният директор на Берое Валентин Грудев обяви, че целта пред отбора е участие в Лига Европа и турнирът се явява нелоша възможност за постигането и.