Бруно: Трябва да сме агресивни и да успеем да вземем точки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За мен беше минус, че нямаше мач с Левски, защото исках да опозная още играчите и да имаме ритъм", заяви босненецът

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция преди мача срещу Йънг Бойс в Лига Европа, който ще се изиграе утре от 19:55 часа на ст. „Васил Левски“.

Специалистът заяви, че отложеният мач с Левски е било всъщност минус за „армейците“, но се надява неговят тим да се поздрави с успех утре.

“Надявам се да направим добър мач и да се поздравим с успеха. Малко ми е трудно да говоря след лошата новина, която научихме в понеделник. Никола Спасов беше много голям човек. През последната седмица успяхме да работим и с играчите, които бяха повикани в националните отбори. Имаме надежда, че всеки един може да започне мача. Ще изчакаме до утре, за да излезем с най-силният отбор. Юга и Жеферсон са под въпрос, бяха и двамата в Белград. Но няма да рискувам с никой, защото имаме достатъчно футболисти, които да се справят и да покажат защо са в ЦСКА.“

“За мен беше минус, че нямаше мач с Левски, защото исках да опозная още играчите и да имаме ритъм. Исках максимално да се подготвим на високи обороти. Но такава беше ситуацията и утре дано направим добър мач. Брадли Мазику няма да може да участва. Всеки отсъстващ е проблем, но имаме играчи, които ще покажат качествата си, за да са в ЦСКА.“

„Шансовете са 50 на 50. Играем в София и ще се опитаме да направим една атмосфера, която да не е приятна за противника. Трябва да сме агресивни и да успеем да вземем точки. Работихме на това да изненадаме съперника. Искам играчите да са агресивни и да имат голямо желание. В този мач трябва да си помагат едни на други. Да провокираме грешки в противника“, добави Акрапович.

„Един от тези, които ще заместят Мазику е до мен. За мен е голямо удоволствие да разполагам с такъв професионалист като Петър Занев и да мога да разчитам на опита му. Няма как да усещам разлика между двата клуба. Всеки знае колко голям е ЦСКА. Поемам отговорност и показвам на играчите, което мога, за да вървим напред и да играем модерен футбол. Локомотив Пловдив е крачка зад мен. Беше хубаво за мен, но вече спирам да говоря за тях“.

„Занев се включва напред, но трябва да помага и назад. Трябва да оправим играта си в защитата и да се възползваме от шансовете си. Хубаво е, когато победиш в последната минута. ЦСКА имаше шанс да вкара поне три или четири гола срещу Йънг Бойс“, добави босненецът.

„Видях се два-три пъти с Алан Пардю. Човек с голям опит и е много позитивно, че е в клуба. Всеки знае, че е работил в едно от най-силните първенства в света. Мога да науча много от него, както и той от мен. Винаги съм отворен за позитивна работа“, заяви Акрапович.