Букмейкъри, в които можем да залагаме за Световното 2022
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
32 държави от цял ​​свят вече са в Катар, за да се състезават помежду си в едно от най-вълнуващите спортни събития. Фаворитите за спечелването на Световното първенство през 2022 г. са Бразилия, Франция, Англия и Аржентина, както показват коефициентите преди старта на турнира. Букмейкърите предлагат много пазари за залози на мачовете от Мондиал 2022, както и специални промоции за финалите в Катар. Нека разгледаме в кои хазартни оператори в България можете да залагате на Световното в Катар.

Bet ano е сред най-добрите букмейкъри за залози на Мондиал 2022. Чуждестранният хазартен оператор е сред най-реномираните с лиценз за България. Бетано стана официален партньор на ФИФА и е разработил специален мини сайт за Световното. Вие ще намерите невероятна платформа за Мондиал 2022, в която са събрани мачовете за залози, резултати, класиране в групите и статистики. Betano има голям брой залози за всеки един мач и отделно от това предлага богата гама от дългосрочни залози. За всяка от групите на Мондиал 2022 може да правите десетки различни прогнози – голове за отбор в груповата фаза, спечелени точки от отбор, точно класиране в групата, отбори да продължат напред и много други. По време на мачовете от Мондиала, букмейкърът предлага стотици пазари на живо и много интересни опции за минути.

В сайта на Sporting-win всеки регистриран играч може да прави залози на Мондиал 2022. Мачовете от Мондиал 2022 заемат централно място в спортния букмейкър – намират се в горната част в ‘Популярни срещи’. На началната страница може да видите коефициентите за 1Х2 краен изход, а като цъкнете на желаната среща ще отворите всички пазари. От Sportingwin са се постарали на преден план да извадят основните залози за победител в мача, двоен шанс, общо голове, равенство няма залог и др. В букмейкъра ще видите и доста пазари за Мондиала в дългосрочен план – отбор да спечели турнира, да достигнат до финал, полуфинал и т.н.

Българският букмейкър Palmsbet  също е чудесен избор за Световното първенство в Катар. Хазартният оператор има и бонус игра лек автомобил специално за мачовете от Мондиала. Залагайки на мачовете от световните финали, вие може да се включите в играта за допълнителни награди. Palmsbet в своя букмейкър предлага за залози всички мачове от Световното. Коефициентите на селекциите са конкуретни и има разнообразни пазари. Вие може да прогнозирате за отделни играчи да отбележат в срещата, както и на голове за отбор, за полувреме, точен резултат и др.  Когато се провежда двубой от Мондиал 2022, вие ще го намерите в секцията Залози на живо, където може да правите прогноза за останалата част от срещата. Palms bet предлага доста пазари на живо, което дава предимство на играчите и те могат да изберат най-добрата селекция.

Гигантът в онлайн залаганията Bet365 е сред букмейкърите с най-много пазари за залози на Мондиал 2022 – преди мач и дългосрочни. Всеки, който е залагал и познава Bet365, е наясно колко добър букмейкър е британският хазартен оператор. За най-голямото спортно събитие компанията е подготвила редица атрактивни опции и иновативна платформа. В лявата горна част на сайта ще видите бутона за Световното и там може да намерите информация за групите, дългосрочни залози, като дори има схемата на турнира. Излишно е да споменаваме, че Bet365 е сред сайтовете за онлайн залагания с най-много пазари за двубоите от Световните финали в Катар преди мач и на живо.

Новият букмейкър за България – Bet-market, очаква всеки момент своя старт в интернет пространството и ще предложи също толкова много интригуващи опции за залози на Мондиал 2022. Бетмаркет ще стартира онлайн и е възможно да предложи атрактивни промоции за мачовете от Световното първенство, за да си спечели клиенти. Със сигурност букмейкърът ще има мачовете за залагане на живо и ще предложи доста пазари – за следващ гол, залози за минути, над/под алтернативен брой голове, различни опции хендикап и т.н.